img
0
Обране

Додаток UNV-Box

04 квітня 2024
news_04_04_24_3.png

Компанія UNV представила новий програмний продукт – додаток UNV-Box

UNV-Box виступає незамінною платформою для партнерів UNV, пропонуючи безперешкодний доступ до вивчення продуктів, ресурсів підтримки, залучення спільноти та обміну маркетинговим контентом без зайвих зусиль. Підвищуючи інженерну ефективність та розширюючи можливості бізнесу, UNV-Box оптимізує операції та сприяє спільному зростанню.

Читайте також: Заява Uniview щодо Закону про дозвіл на національну оборону

Ключові особливості  UNV-Box включають:

Продукти. З легкістю шукайте, запитуйте та порівнюйте параметри продукту. Знайшовши продукт, що вас зацікавив, ви можете легко переглянути, поділитися та завантажити його технічний паспорт.

Підтримка. Швидко отримуйте доступ до посібників із використання продуктів UNV, а також вичерпних знань щодо навчання та сертифікації, послуг з технічного обслуговування.

Інструменти. Легко інтегруйте численні інструменти безпеки та отримуйте інтелектуальні рекомендації щодо продуктів, усі вони спрямовані на підвищення ефективності роботи.

Клуб. Легко створюйте події або приєднуйтеся до них, щоб заробити бали та розблокувати ексклюзивні знижки, підвищуючи загальний досвід.
Спільнота. Будьте в курсі останніх новин UNV і активно спілкуйтеся з іншими користувачами, ділячись ідеями та думками в спільноті.

Зручний сервісний помічник. Зручна навігація через пошук продукту, запит, порівняння та збір прямо у вас під рукою. Завантажити додаток можна тут:

Goodle Play 

App Store

Також, користувачі можуть заробляти бали та отримувати подарунки, беручи участь як в онлайн-, так і в офлайн-заходах, виконуючи поставлені завдання, запрошуючи нових користувачів та накопичуючи бали для обміну на бажані подарунки або купони.

Менеджер заходів UNV дозволяє відчути повний спектр офлайн-діяльності, де кожен аспект бездоганно взаємопов’язаний - від планування діяльності та публікації до реєстрації відвідувачів і експорту даних, покращуючи кожен крок ваших подій.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор UNV в Україні