img
0
Обране

Заява Uniview щодо Закону про дозвіл на національну оборону

14 лютого 2024
Заява Uniview щодо Закону про дозвіл на національну оборону

Компанія РОМСАТ, офіційний дистриб'ютор UNV в Україні, інформує своїх клієнтів про позицію UNV щодо Закону про дозвіл на національну оборону (NDAA), прийнятого урядом США 13 серпня 2018 року.

Що таке NDAA 2019 і чому це важливо

NDAA 2019 визначає бюджет, видатки та політику Міністерства оборони США, а також забороняє купувати та використовувати певні продукти електронної безпеки, виготовлені та поставлені певними компаніями, розташованими в Китаї.

Безпека та надійність – пріоритет

UNV суворо дотримується всіх положень NDAA 2019. Для компанії важливо не лише надавати продукцію найвищої якості, але й гарантувати, що вона відповідає всім безпековим вимогам. Список продуктів UNV, що відповідають NDAA, регулярно оновлюється на офіційному сайті UNV, його можна переглянути за посиланням.

Безпека та надійність є головними пріоритетами UNV. Компанія вживає всіх необхідних заходів, щоб зберегти статус надійного бренду, пильно стежачи за якістю та відповідністю продукції всім нормам.

Потрібна допомога з проектом? Звертайтесь до РОМСАТ, ми надамо вам професійну технічну підтримку, детальні консультації та всю необхідну документацію. Щиро цінуємо підтримку та довіру наших партнерів.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор UNV в Україні